Profilinfo

Flemming Kiil. Diner & Dans

Dinner og dansemusik til det voksne publikum private/offentlige fester

DJ til fest for det voksne og modne publikum

DJ og entertainer, Flemming Kiil & Kiil Disco Show, er velkendt for at kunne sætte gang i festen med et sikkert valg af musik – uanset om det vedrører den lille eller store festen, det offentlige eller private arrangement. Flemming Kiil leverer et professionelt lyd- og lysanlæg. Det er jeres fest og derfor spiller Flemming Kiil altid som DJ til fest efter arrangørens anvisninger.

Dansemusik

Flemming Kiil spiller altid de gode gamle klassikere, ’oldies but goodies’, og hits helt frem til i dag. Som DJ til fest leverer han et bredt musikrepertoire, som sætter danselysten i gang – selv hos de mest krævende publikummer – gamle som unge. Flemming Kiil tilpasser altid musikken, så den passer lige præcist til de gæster, som er med på aftenen og der spilles gerne musik på opfordring. Dansemusik, som alle kan synge med på og danse til.

Dinnermusik

Søger du en DJ under maden, er Flemming Kiil en af de få DJs som også tilbyder det. Under middagen spilles der afdæmpet musik i et niveau så gæsterne uden problem kan få sig en hyggelig snak. Og skulle du have et ønske om skålesange, fællessang eller andet, så giv endelig besked. Selvfølgelig spilles der med på de medbragte festsange, som skulle byde sig i løbet af den festlige aften under middagen.

Temafest

Flemming Kiil er også leveringsdygtig som DJ til temafest med temaer som discomusik i 80’erne, oktoberfestmusik, salsaaften, dansktop, countryaften, rock’n’roll i 60’erne, popmusik i 70’erne, grandprix aften og de største danske pop hits gennem tiderne. Flemming Kiil spiller også i Tyskland og kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for tyrolermusik, oktoberfestmusik, apres ski og neue deutsche welle.

Med Flemming Kiil som DJ og entertainer til festen garanteres, at der vil være musik for enhver smag, så alle kan være med og aftenen bliver en succes.

Flere informationer se hjemmesiden: flemmingkiil.dk
Telefon: 26 48 11 06

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

1 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Kontakt Flemming Kiil. Diner & Dans

Udfyld formularen herunder, og så vil Flemming Kiil. Diner & Dans vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

ØNSKER DU FESTENS KLOVN SOM UNDERHOLDER MED UTALLIGE SKÅLESANGE OG VITTIGHEDER…

Område:

KeePlaying DANCE leverer dansemusik som kan sætte gang i enhver fest….

Område:

Med Ingvar Frydkjær får I en unik og danseglad Rock and…

Område:

Hele landet