Profilinfo

Lille John

Partymusik til det voksne og modne publikum.

Dj. Lille John har mange års erfaring i at spille dinner og dansemusik til alle offentlige samt private fester, Med DJ. Lille John har du garanteret professionel lyd og super flot lys opsætning som skaber en unik og elegant stemning i festsalen.

Dj. Lille John har et utroligt bredt musikrepertoire, hvor der vil være noget for enhver smag, musik helt tilbage fra 60`erne og frem til tidens hits, ”her bliver ingen glemt på dansegulvet”

Dj. Lille John spiller i hele Danmark til alle slags fester stor som lille.
Fødselsdage, Bryllupper, Firmafester, Byfester, Temafester, Julefrokoster, Cafe dansebar m.m.

DJ. Lille John tilpasser sit musik repertoire til netop det publikum han spiller for ved det pågældende arrangement. Med et utroligt bredt musikrepertoire inden for dansemusik dinnermusik.

Dj. Lille John kan bookes, hvad enten det udelukkende er til et par timers underholdning under middagen, kun under dansen eller selvfølgelig også såfremt, der er tale om en hel aftens – arrangement.

Derudover er det også muligt at booke Dj. Lille John til brunch, middags – og eftermiddags arrangementer.

Temafester:
Er du ved at planlægge temafesten stor som lille? Det er kun fantasien der sætter grenser for arrangementet. Der spilles efter jeres ønsker og ideer.

Musikken fra 60` erne, 70`erne, 80`erne, 90`erne, 00`erne.
De fedeste festligste farverige fem årtier! Musikken fra 60`erne, 70`erne, 80`erne, 90`erne, 00`erne er nok det der huskes bedst, da det stadig bliver spillet, et kæmpehit netop i tiden nu. Spiller alt fra de fem årtider musiktid fortæller anekdoter, danske og udenlandske hits,

Tyroler, Oktoberfest, après ski, Slagerpartymusik.
Dj. Lille John kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for Tyrolermusik, Oktoberfestmusik, après ski, Neue Deutsche Welle. Partymusik kædedans fællessang og diverse lystige skåle viser, de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i München, krydret med vores egne tiltag fra Danmark.

Dj. Lille John giver meget gerne et uforpligtende tilbud til din næste fest.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Lille John

Udfyld formularen herunder, og så vil Lille John vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

DJ’s med god dansemusik til bryllup, fødselsdage, konfirmation, firmafester, mm DJ…

Område:

Baily leverer med garanti et af markedets bedste kvindevokaler. Gina Michaels,…

Område:

Velkommen til Bodegarock Vi har pillet Jukeboksen fra hinanden og håndplukket…

Område:

Hele landet

Jeg nyder at spille en bred vifte af god musik. Fra…

Område: