Profilinfo

Den Jeg Elsker

Den Jeg Elsker - Din livemusik til festen!

”Den jeg elsker” er festorkesteret som giver de største oplevelser og som fylder rummet med energi og spilleglæde. Med os er I altid sikret et super festligt, vellydende og professionelt orkester som udviser et stort musikalsk overskud og højt humør.

Repertoiret spreder sig over alt lige fra rock’n roll til pop, krydret med de største hits gennem de sidste fem årtier. Uanset om det er firmafesten, brylluppet, fødselsdagen eller noget helt andet der skal fejres, så er vi klar!

Vi kan afhængigt af budget og arrangementets art bookes som duo eller trio. Ønskes der dinnermusik inden der skal danses, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Vi spiller 100% livemusik, og er et erfarent og sikkert valg når der skal festes. Vi sørger altid for en god omgang musikalsk underholdning af høj kvalitet!

Kontakt:
Mail: jesper@denjegelsker.nu
Tlf.: 20745459
Website: http://denjegelsker.nu/

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

6 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Levede op til alle vores forventninger: Vi havde Jesper og co fra "Den jeg elsker" ude og spille til vores bryllup. Vi kendte dem ikke i forvejen, da vi bookede dem, men vi søgte et band, der virkelig kunne spille op til fest og skabe denne her fantastiske glade stemning på dansegulvet, som nogle bands bare kan. Vores gæster var vilde med dem! Tusind tak til jer, Jesper - 5 stjerner herfra!

Helt perfekt: Vi havde booket "Den jeg elsker" til vores bryllup. Vi havde valgt både at have dem under selve middagen og dernæst også til den efterfølgende dansefest. Begge dele klarede de helt perfekt! De blev hurtigt en del af festen under middagen, og da de spillede op til dans, var dansegulvet konstant fyldt. Stor stor succes. Det var ikke nødvendigt at ønske numre - de havde fuldstændig styr på, hvad der er godt at feste til. Hvis vi skal have et band en anden gang, bliver det bestemt dem!

Fantastisk band! Jeg fyldte 50 år og drømte om en havefest med masse af lækker og genkendelig musik. Valget faldt på "Den jeg elsker". Det har jeg ikke fortrudt. Vildt hurtig svartid og så festen. Bandet spillede vildt godt. Jeg elskede det, gæsterne elskede det og dansegulvet var fyldt hele aftenen. Musikken var velspillet og godt leveret. Stemningen var intens og kærlig. Medlemmerne af bandet var så søde og venlige at tale med. Alt i alt sender jeg mine aller bedste anbefalinger. Fem stjerner!

Velspillende og fantastisk band til bryllup: Vi havde fornøjelsen af Den jeg elsker til vores bryllup, der først under middagen lagde en fantastisk hyggelig stemning med stille baggrundsmusik, så folk sagtens kunne snakke ved borderne! Derefter spillede de op til dans, hvor unge som gamle kom på gulvet, og der var dans uafbrudt mens de spillede! De spillede suverænt, med en lettere rocket klang, og alle roste dem til skyerne efterfølgende :-) Kan kun anbefale Den jeg elsker!

Fantastisk musik: Vi holdt fødselsdag og kobberbryllup. De spillede stille og roligt under maden. Efter maden fyldte de dansegulvet hele aftenen/natten, alle gæster har sagt at det var godt musik. Vi vil give vores bedste anbefalinger, og vil selv booke dem igen til en fest :-)

Sikke en fest: Den jeg elsker spillede til vores bryllup, og alleredeunder "middags-musikken" var folk så begejstrede for musikken at de begyndte at danse. Efter brudevalsen var dansegulvet konstant fyldt og alle vores gæster var enormt begejstrede - så vi kan varmt anbefale Jesper og co.!

Kontakt Den Jeg Elsker

Udfyld formularen herunder, og så vil Den Jeg Elsker vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Benjamin Askholm Larsen spiller alle de kendte hits igennem tiderne kogt…

Område:

Hele landet

Vi kan komme som Duo Eller Trio. Når man skal holde…

Område:

Hele landet

Alsidig, levende musik timer til fester og arrangementer + komposition af…

Område:

Hele landet

Panduro One-man-band leverer musik til alle festlige lejligheder – undtagen skilsmisse……

Område:

Hele landet