Profilinfo

Video

Lyd

Clara & the elephants

Clara and the elephants spiller Rock n roll fra de gyldne årtier (50erne, 60erne mm.) og du vil bl.a. opleve klassiske hits som alle i publikum vil kunne synge og danse med på som Beatles, Dolly Parton, Beach Boys og mange flere kendte og elskede musikere gennem tiden.

Hvorfor booke os til jeres fest

Vi skaber med det samme en festlig stemning så snart vi indtager scenen. Vi har spillet sammen i mere end 10 år og har et repetoire på mere end 100 numre, der synges og spilles gnidningsfrit til hver evig eneste fest, vi er ude til!

Vi har desuden udgivet flere CDer gennem tiden, og senest i 2017 udgav vi albummet “On tour with Clara and the elephants”. Vi sørger altid for at ramme præcist det arrangement vi er ude til, og uanset om det er et bryllup, en julefrokost eller sølvbryllup så kan du forvente at få en fest!

Herunder finder du et par af vores udtalelser fra tidligere tilfredse arrangører:

“Vi vil gerne sige jer tusind gange tak for at I kom og spillede til min søsters bryllup. I satte gang i det gulv fra første sekund, og efterfølgende er det nok den fest, jeg har været med til, hvor der er blevet danset mest igennem. Det var en bragende succes, og vi var så heldige at I havde tid og lyst!”
Marianne, Bryllup

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Hvis du ønsker en oplevelse, der er udover det sædvandlige og…

Område:

Hele landet

Hvis du gerne vil give en personlig gave til festen, så…

Område:

Hele landet

Baily leverer med garanti et af markedets bedste kvindevokaler. Gina Michaels,…

Område:

Hele landet

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?