Profilinfo

Chillumklud Group

Danmarkshistoriens - måske - vigtigste band

Chillumklud Group – En sikker succes.

Chillumklud Group har igennem de seneste 25 år leveret stensikre hits, maksimal underholdning og en musikalsk tøjlesløshed, der har begejstret og betaget live-publikum i hele Danmark.

Orkesteret spiller hits fra slutningen af forrige århundrede i en personlig og ekstravagant stil.

I et inferno af show, sjov, party, farver, glimmer, guld, afsindig hårpragt, virile dansescener og store solbriller, leverer Chillumklud Group en enestående stemning af jubel og glæde, der får alle op på dansegulvet.

Chillumklud Group har gæstet flere danske festivaler, spillet på alle større danske spillesteder, turneret i England og Sverige, underholdt ved utallige firma-, skole-, og folkefester, optrådt på DR, DR2, TV2, TV3 og diverse Lokal-tv-stationer, samt på flere lokale og landsdækkende radiostationer.

Bandet er genialt til private fester som fødselsdage, bryllupper, jubilæer, sommerfester, julefrokoster, havefester ja, det vil, ved en hvilken som helst lejlighed være perfekt og ikke mindst trygt at hyre Chillumklud Group. Der er festgaranti.

Ikke nok med, at bandet består af en meget stor håndfuld talentfulde og ambitiøse musikere, så er Chillumklud Group også Danmarks flinkeste orkester. De er simpelthen så søde alle sammen.

Besøg Chillumklud Group på Facebook hvor du kan finde masser af fascinerende materiale om bandet, der skal spille til din næste fest.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Chillumklud Group

Udfyld formularen herunder, og så vil Chillumklud Group vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Som uddannet sangerinde, 2. sopran i koret Vocal Line – vinder…

Område:

Vi er det helt sikre valg, når der skal vælges god…

Område:

Hej! står du og mangler musik, som kan hygge og skabe…

Område:

Hele landet

Julie har et bredt repertoire med både covernumre og egen originalmusik…

Område: