Hvad søger I:
Kategori:
Pris:
Hvor i landet:

Festmusik

Modtag tilbud til jeres fest fra vores dygtige artister

Så let er det!

1. Opret forespørgsel

Opret en gratis forespørgsel, der inkluderer info om hvad I søger til jeres kommende fest eller event. 

2. Modtag tilbud

Herefter vil I hurtigt (ofte indenfor et par timer) modtage tilbud fra vores dygtige artister, der matcher jeres krav.

3. Book den bedste artist

Vælg den artist, I mener passer bedst til jeres fest eller event! Det er nemt og hurtigt og gør arrangementet uforglemmeligt!

Udfyld formularen og modtag tilbud direkte fra artisterne

Beskriv kort jeres kommende event ved at udfylde formularen herunder.

Vælg den artisttype I søger til jeres event.

Et udpluk af vores dygtige artister

Hvis I søger festmusik til jeres fest så finder I det her på siden! Herunder kan I let og hurtigt få et overblik over landets dygtigste musikere, der spiller til alle slags events og fester. I kan bruge søgeformularen herover, hvis I vil have festmusikere, hvis I fx kun vil se festmusikere indenfor en bestemt genre eller kategori. Når I finder et band, en sanger eller DJ kan I benytte kontaktformularen på deres profil og kontakte artisten direkte.

Smagfuld saxofonmusik til en hver lejlighed

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️

Professionel guitarist der skaber en helt uforglemmelig stemning

Afdæmpet stilrent klavermusik til spisning eller reception samt musik til bryllup og vielse

1 mand - 1 guitar - Selvfølgelig ska' du det!

Skab rammerne for en vellykket fest med livemusik & DJ

Erfaren musiker

Fynsk rock/pop uden stop

Dejlig festmusik til enhver anledning

Nærværende musik perfekt til at lægge den gode stemningen

God musik til en fair pris!

book festmusik

Hvorfor booke festmusik til fest?

Hvis du skal arrangere en firmafest eller en lignende stor fest for en større gruppe af mennesker, så er det ikke nok med massevis af mad og et par langborde. På den ene eller den anden måde, skal du også have bragt en masse mennesker sammen, som måske ikke taler sammen venskabeligt til hverdag, eller som overhovedet ikke kender hinanden. Det kan der være mange måder at gøre. Du kan som arrangør af festen selvfølgelig arrangere nogle fysiske aktiviteter, der kan fungere som icebreakere af den ene eller anden art. Du kan endda gøre festen til en temafest og dermed lade hele festen være centreret om disse aktiviteter. Hvis I alle kommer udklædte som pirater, skræller det bare et lag af ekstra forbehold af, hvilket gør det nemmere at få snakket sammen.

God musik til festen er altid en god ide!

Man behøver dog på ingen måde at ty til så ekstreme tiltag for at få gang i sjov og samtale til en stor fest med mange fremmede. Vil man som arrangør gerne skubbe til det hele på en lidt mere subtil måde, kan man for eksempel overveje, om man burde booke festmusik til festen. Først og fremmest kan det selvfølgelig bare være med til at skabe en stemning. Hvem kommer ikke i bedre stemning, når der er lidt lækkert guitarspil i baggrunden? Derudover er det også et oplagt samtaleemne ved bordet, hvis man ikke lige ved, hvad man ellers skal snakke om. Går samtalen ved bordet alligevel i vasken, kan festmusikken endda dække over den akavede stilhed.

Mange typer festmusik

Der findes mange forskellige typer festmusik, og hvilken man vælger handler altså i høj grad om, hvilken stemning man ønsker, og hvem der er blevet inviteret. Siger man festmusik hos en ældre forsamling, vil det sikkert med det samme vække tanker om det klassiske klaver og måske noget folkemusik. Omvendt vil det hos den yngre generation vække tanker om elektronisk dansemusik. At danse til musikken kan i øvrigt være endnu en måde at nedbryde nogle sociale barrierer ved hjælp af festmusik. Ingen af associationerne i og for sig forkerte, men det viser alligevel, hvor mange forskellige ideerne om festmusik er. Så længe du har tænkt over, hvem du har booket og hvorfor, kan det dog ikke gå helt galt. 

God festmusik til en god pris

Generelt handler det med at være festarrangør bare om at være godt til at kommunikere. Du skal kunne kommunikere med dine gæster, men du skal så sandelig også kunne kommunikere med for eksempler festmusikanterne, så de ved hvad og hvor meget de skal spille. Når det netop kommer til at kommunikere med og vælge festmusikanter, er der dog også et par andre forholdsregler, der bør tages i brug. Vigtigst af alt er det, at du ikke er for nærig, når du skal booke festmusik. Det kan koste lige fra få tusinde til flere hundredetusinde, alt efter hvem du vælger at booke. Det normale leje for en ganske almindelig ukendt festmusikant ligger dog et sted mellem 10.000 og 25.000kr. 

Betaler du mere begynder du at betale for at navn og noget talent, som de færreste vil kunne sætte pris på til en festaften. Er du meget mere nærig end det, ender du dog med at stå med en gruppe talentløse og uprofessionelle musikanter, som kan ende med at gøre mere skade end gavn. Dermed ikke sagt, at du ikke også kan ramme jackpot og finde en gruppe enormt dygtige musikanter til ingen penge. Det vigtigste er dog, at der er stemning og musik.

musik til festen