Hvad søger I:
Kategori:
Pris:
Hvor i landet:

Bryllups sanger

Modtag tilbud til jeres fest fra vores dygtige artister

Så let er det!

1. Opret forespørgsel

Opret en gratis forespørgsel, der inkluderer info om hvad I søger til jeres kommende fest eller event. 

2. Modtag tilbud

Herefter vil I hurtigt (ofte indenfor et par timer) modtage tilbud fra vores dygtige artister, der matcher jeres krav.

3. Book den bedste artist

Vælg den artist, I mener passer bedst til jeres fest eller event! Det er nemt og hurtigt og gør arrangementet uforglemmeligt!

Udfyld formularen og modtag tilbud direkte fra artisterne

Beskriv kort jeres kommende event ved at udfylde formularen herunder.

Vælg den artisttype I søger til jeres event.

Bryllups sanger

En sanger til brylluppet er altid en god ide at have med, da han eller hun kan hjælpe med at sætte den helt rette magiske og romantiske stemning til brylluppet. Herunder finder I nogle af landets bedste og dygtigste sangere til bryllup. Når du finder en bryllupssanger, du kan lide, kan du benytte kontaktformularen og tage direkte kontakt til sangeren

Smagfuld saxofonmusik til en hver lejlighed

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️

Professionel guitarist der skaber en helt uforglemmelig stemning

Afdæmpet stilrent klavermusik til spisning eller reception samt musik til bryllup og vielse

1 mand - 1 guitar - Selvfølgelig ska' du det!

Skab rammerne for en vellykket fest med livemusik & DJ

Erfaren musiker

Fynsk rock/pop uden stop

Dejlig festmusik til enhver anledning

Nærværende musik perfekt til at lægge den gode stemningen

God musik til en fair pris!

book bryllupssanger

Derfor skal I booke en bryllupssanger

Bryllupssanger – hvorfor leje en sanger til ens bryllup?

Der findes flere forskellige typer af musik, du kan vælge til dit bryllup. Typisk ligger valget mellem en DJ, en sanger eller et band. Det er ikke ligegyldigt, hvad du vælger, da der forskellige fordele og ulemper ved de forskellige valg. Eksempelvis er en DJ god, hvis du gerne vil have, at alle sange spilles originalt, mens en sanger eller et band kan give en mere akustisk og personlig oplevelse.

En bryllupssanger er god til en intim stemning

Når du vælger et band, en sanger eller en sangerinde, så er det ikke for at få originale lyd fra de enkelte sange, ligesom du ville opnå ved en DJ. I stedet får en personlig og mere intim oplevelse, hvor den eller de personer, du hyrer, forsøger at skabe en stemning og læse deres publikum, så i får den bedste oplevelse. Rigtig mange snakker positivt om musikken til deres bryllup, når de har lejet et band eller en sanger. Der er mange forskellige at vælge mellem, og det er selvfølgelig vigtigt, at du og din partner finder nogen, der spiller i netop de genrer, i ønsker.

Det er en god idé at finde nogen, der kan arbejde i flere forskellige genrer, så der er plads til musikønsker fra jeres gæster. Nogle foretrækker en pianist, andre en guitarist og andre måske en violinist. Det sidste er dog ofte ikke en, der står alene, hvis der ønskes sang til brylluppet. En violinist kan dog være rigtig god til eksempelsivs bryllupsceremonien, hvor musikken gerne må være mere klassisk.

Sørg for at vælge nogen, der kan spille brudevalsen

Tradition tro skal brudevalsen danses inden midnat. Ifølge gammel overtro bringer det nemlig uheld, hvis dette ikke overholdes. Det er derfor også en god idé enten at medbringe denne selv. Alternativt skal i sørge for, at de personer, i hyrer, kender brudevalsen, så de kan spille den, når i siger til. Typisk spiller et band eller sanger i tre sæt af 45-60 minutter. Hertil kan der som regel fås et ekstra sæt, hvis der er godt gang i festen efter brudevalsen.

Det er dog vigtigt, at i på forhånd informerer om, at i eventuelt ønsker et ekstra sæt musik, da bandet eller sangeren skal have mulighed for at forberede sig ordentligt. Desuden er det relevant, at hvis i ønsker band eller sanger, at det sted i holder festen også har pladsen til at bandet kan være der. Der skal være plads til instrumenter samt strøm til mikrofon og lignende. Det er nemlig meget uheldigt at ende i en situation, hvor der ikke er plads til, at underholdningen til festen kan være der.

De fleste steder, der tilbyder bryllupsfester, har dog faciliteterne til et band, sanger eller DJ, og det er derfor ikke den største udfordring at få et sted efter jeres ønsker, hvor der stadig er plads til musikken. Sørg dog alligevel for at tjekke op på dette, da musikken til et bryllup er med til at sætte en vis stemning, der gør brylluppet mere intimt og festligt.

sanger til bryllup