75 års fødselsdag

Hvis du har fået til opgave at skulle arrangere en fødselsdagsfest for en person, der fylder 75 år, er der nok at se til. Derfor skal man også gå struktureret og omhyggeligt til værks.

Der skal selvsagt være styr på mad, drikke, indbydelser mv., men det er de fleste opmærksomme på. Mange glemmer dog, at der også skal være styr på ting som taler og andre indslag i løbet af festen, ligesom man selvfølgelig skal have skrevet et kort til fødselaren.

Føler du, at det hele virker lidt uoverskueligt, er du heldigvis havnet det rette sted. Her på siden kan du nemlig få inspiration og gode idéer til at skrive og holde en god tale, gode indslag, og at skrive et godt kort.

Tale til 75-års fødselsdag

Når du skal holde tale til en 75-års fødselsdag, er der selvfølgelig flere måder at gøre det på. Det kan man vælge at se som både en fordel og en ulempe. Det kan gøre det sværere at få skrevet talen, men til gengæld har man mere frihed.

Det vigtigste er dog, at du fra start gør det klart, om du fx vil skrive en kærlighedsfyldt eller humoristisk tale.

Når først du har besluttet dig for dette, handler det nemlig mest af alt om at holde en rød tråd gennem hele talen. Samtidig er det også vigtigt at huske, at den ikke bør være for lang, da de øvrige gæster blot begynder at kede sig.

Indslag til 75-års fødselsdag

Der findes rigtig mange forskellige indslag, der sagtens kan bruges til en 75-års fødselsdag. Omvendt er der dog også mange, der ikke egner sig helt så godt til en sådan dag.

Derfor er det også vigtigt, at man overvejer nøje, hvad man planlægger af indslag, lege mv. En af de ting, der dog er særligt vigtigt at tage højde for, er om fødselaren skal deltage i de pågældende indslag og lege. Her skal man nemlig tage højde for vedkommendes alder og helbred.

Hvis du gerne ser, at fødselaren kan være med, er det indslag som følgende, der egner sig bedst:

  • Mal et maleri sammen med alle gæsterne
  • Lav en quiz, der handler om fødselaren
  • Lav en Tip en 13’er, der handler om fødselaren

Kort til en 75-års fødselsdag

Hvis du er blevet inviteret til en 75-års fødselsdag, er det meget normalt, at man skriver et lille kort, man kan vedlægge sin gave. Du skal naturligvis sørge for, at det er et kort, der bærer præg af, at det er et meget personligt kort.

Derfor er det også meget vigtigt, at du ikke blot finder et standardkort på nettet e.l. I stedet skal du tage dig tid til at få skrevet noget personligt.

Hvad der skal stå i det, er helt op til dig selv. Det er netop dét, der er hele pointen med, at det skal være et personligt kort. Dog er det en god idé at lægge en lille plan, før du blot skriver løs. Skal det være langt? Kort? Sjovt? Kærlighedsfyldt? Romantisk?

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere mm.. Kontakt vores artister direkte, eller opret en forespørgsel og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Del: