70 års fødselsdag

70 års fødselsdag

70 års fødselsdag – ideer og tips til den bedste fødselsdagsfest

Hvis du skal afholde en 70-års fødselsdag, så er der mange ting, der skal være styr på. Derfor er det vigtigt at give sig i kast med forberedelserne i god tid. Gør du ikke det, så er der mange ting, der kan gå galt. Derfor er det vigtigt, at du ikke venter til sidste øjeblik med at forberede tingene, uanset størrelsen af din fest.

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, eller du blot har brug for lidt inspiration, så har du fundet det rette sted. Det er der flere gode grunde til, men det skyldes dog især, at du kan læse om stort set alle aspekter af din 70-års fødselsdagsfest herunder. Derfor er det selvfølgelig også en god idé at læse med nedenfor.

Invitation til en 70-års fødselsdag

Det hele starter selvfølgelig med at skrive og afsende dine invitationer. Hvis du ikke gør det, så er det svært at få dine gæster til at komme til din fest. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at lave dine invitationer i god tid. Hvis du har svært ved at finde en god tekst til din invitation, så kan du finde lidt inspiration herunder:

Kære (navn),

Livet er dejligt, men tiden flyver afsted. For mig har livet nu varet i hele 70 år, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne fejre.

Derfor har jeg brug for din hjælp. Jeg har i sinde at fejre min 70-års fødselsdagsfest d. (dato) kl. (tid) på denne adresse: (adresse her).

Jeg glæder mig til at se dig!

Kærlig hilsen,

(navn)

S.U. seneste d. (dato) på tlf: (telefonnummer)

Underholdning og indslag til 70-års fødselsdag

Til en fødselsdagsfest hører der sig selvfølgelig diverse indslag til. I denne forbindelse er der eng lang række muligheder. Hvis du har brug for inspiration hertil, så læs med herunder. Her præsenteres du nemlig for gode underholdningsmuligheder og indslag, der egner sig godt til en 70-års fødselsdagsfest.

Tip en 13’er

Dette er – uden tvivl – én af de mest populære indslag til fødselsdagsfester. Hele idéen er, at man skal lave en quiz, der handler om fødselaren. Det kan du både gøre som gæst, men også som fødselar. Det er vigtigt, at dine spørgsmål ikke er alt for vanskelige, da alle gæsterne skal have mulighed for at svare på spørgsmålene.

Hvis du gerne vil arrangere et sjovt indslag, som passer godt til en 70-års fødselsdagsfest, så er dette et godt bud. Det er en leg, som de fleste kender, og det er en leg, som de fleste finder sjov. Hvis man gerne vil gøre legen ekstra sjov, så kan man krydre den med en række spørgsmål, der er pinlige eller humoristiske.

Gæt en hilsen

Du kan også vælge at arrangere Gæt en hilsen. Det er også en rigtig sjov leg. Den kræver dog, at du enten har papir nok til, at alle gæster kan skrive en hilsen, eller at du har bedt dem skrive en hilsen hjemmefra. Uanset hvad du vælger af de to muligheder, så skal fødselaren selvfølgelig læse disse hilsner højt for gæsterne.

Han eller hun skal dog ikke blot læse hilsnerne højt. Efter at have læst en hilsen højt, er det hans eller hendes opgave, at gætte sig frem til, hvilken gæst, der har skrevet hilsenen. Det kan blive rigtig sjovt, hvis der er nogle af gæsterne, der vælger at skrive nogle sjove anekdoter eller pinlige historier i deres hilsener.

Taler og sange til en 70-års fødselsdag

Det er også meget normalt, at der er både taler og sange ved en 70-års fødselsdag. Hvis du gerne vil stå for en tale eller en sang, men har svært ved at finde ud af, hvad du skal skrive i dem, så er der flere ting, der kan skrives i dem. Det vigtigste er blot, at man ikke er i tvivl om, at der er tale om en personlig tale eller sang.

Hvis det er en sang, så er det dog også vigtigt, at den er skrevet ud fra en melodi, som de fleste kender. Hvis du skriver en sang du fra en melodi, der ikke er kendt, så er du ikke sikret, at du kan få gæsterne til at synge med. Hvis det er en tale, så skal du være varsom med, at den ikke bliver for lang eller for kedelig.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

ideer til 70 års fødselsdag

Del: