40 års fødselsdag

40 års fødselsdag

Når du fylder 40 år, så har du ikke blot holdt en masse fødselsdagsfester, men har også deltaget i endnu flere. Derfor er det ikke sikkert, at du føler, at du har behov for at holde endnu en fødselsdagsfest. At fyldt rundt, er dog anledning til at holde en fest, men i stedet for at holde en traditionelt fest, kan du skille dig lidt ud.

Der er mange, der blot vælger at holde en traditionel fest, når de skal fejre deres 40-års fødselsdag. Det er der intet i vejen med, hvorfor det er noget, du roligt kan gøre, hvis du foretrækker dette. Uanset hvad, så er der dog lidt planlægning forbundet med at afholde en fødselsdagsfest, hvilket du naturligvis skal finde tid til.

Gør op med dig selv, hvordan du vil fejre din fødselsdag

Som der også er givet udtryk for herover, så er det ikke alle, der har lyst til at holde en normal fest. Omvendt er det heller ikke alle, der har lyst til at holde en utraditionel fest. Derfor er det noget, du er nødt til at gøre op med dig selv. I denne sammenhæng skal du dog huske, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert.

Hvis du har lyst til at holde din fødselsdagsfest, som du altid har gjort det, så er der intet, der står i vejen for dette. Vil du gerne prøve noget nyt, så kan du også blot gøre det. Det er ikke engang et krav, at du holder en fest. Det kan også være, at du hellere vil fejre din 40-års fødselsdag ved at tage på restaurant med familien.

Utraditionelle måder at holde 40-års fødselsdag

Hvis du har besluttet dig for, at du ikke har lyst til at fejre din 40-års fødselsdag på traditionel vis, så er der et væld af andre muligheder. Hvis du er i tvivl om, hvad du har af muligheder, så er du kommet til det helt rette sted. Herunder præsenteres du nemlig for en række forskellige muligheder, for at fejre din fødselsdag.

Det er ikke dem alle, der er lige utraditionelle, men fælles for dem alle er dog, at det er noget andet, end at invitere gæster til spisning og vin. Hvis det er dét, du gerne vil undgå, så er der – som sagt – et væld af måder, hvorpå dette kan lade sig gøre. De forslag, der beskrives herunder, er derfor kun et fåtal af dine muligheder.

Tag ud at rejse med din familie

Det er ikke billigt at holde en stor fest med en masse gæster. Derfor er det også penge, der kan bruges på en del andet. Hvis du ikke har lyst til at bruge en masse penge på en dyr fest, så kan du i stedet tage din familie med på en rejse. Det er en anderledes måde at fejre din 40-års fødselsdag, men behøver ikke at være dyrere.

Hvis du er så heldig, at du har fødselsdag på en dato, der er udenfor højsæsonen, så kan du ofte finde et væld af gode rejsetilbud. Som nævnt herover, så er det dog ikke billigt at skulle betale mad, vin mv. for en masse gæster. Derfor er der også tale om en mængde penge, der sagtens kan betale for en rejse for dig og familien.

Afhold en temafest

Det har altid været populært at afholde temafester. Det er dog noget, der er blevet særligt populært i løbet af de seneste år. Derfor er det også en mulighed for dig, der ikke har lyst til at afholde en traditionel fest. Det er dog vigtigt, at du går helhjertet ind i det, for en halvhjertet temafest kan hurtigt udvikle sig til en fiasko.

Hvis du er villig til at gøre noget ud af det, så kan en temafest være en god idé. Der findes et væld af temaer, der kan bruges i denne sammenhæng. Du kan fx holde en fest, der har et James Bond- eller et Hawaii-tema. Det er helt op til dig, men det vigtigste er dog, at du ikke holder igen ift. pynt, mad, drinks, udklædning mv.

Overlad det til en festarrangør

Hvis du gerne vil holde en fest for venner og familie, men ikke ønsker at gå på kompromis, så kan du overlade det hele til en festarrangør. Det skal dog gøres klart, at det ikke er billigt at gøre dette. Derfor bør det kun gøres, hvis du er villig til at betale, hvad det koster. Der er dog flere fordele forbundet med at gøre det.

Én ting er, at en festarrangør er en ekspert, når det kommer til at holde fest, hvorfor du er sikret, at det bliver en uforglemmelig fest. Noget helt andet er, at du ikke selv skal stå for noget af det. Det kan tage lang tid og kræve en del energi at arrangere en fest. Hvis du overlader det til en festarrangør, skal du ikke tænke på det.

Afhold en dame- eller herrefrokost

Det er ikke altid, at man har lyst til at have gæster med at begge køn. Der er mange, der gerne vil afholde en dame- eller herrefrokost, hvor det kun er deres venner eller veninder, der deltager. Hvis det er en fest, hvor det kun er det ene køn, der deltager, så er der noget helt anderledes muligheder ift. aktiviteter, lege m.m.

Hvis der er tale om en herrefrokost, så kan du sørge for nogle mere maskuline aktiviteter. Det kan være alt fra en ølsmagning til en stripper. Hvis det er en damefrokost, så kan man fokusere på nogle feminine lege og indslag. Her er det muligt at arrangere alt lige fra dildoparty eller mandestrip til noget mere uskyldigt.

En 40-års fødselsdag skal arrangeres i god tid

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil afholde en 40 års-fødselsdag, så er det vigtigt at arrangere den i god tid. Der er garanteret mange af dine gæster, der har en travl kalender. Derfor vil du forøge dine chancer for, at du får flere gæster med, hvis du får arrangeret din fest og sendt dine invitationer ud i god tid.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere mm.. Kontakt vores artister direkte, eller opret en forespørgsel og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!
sjov og ideer til 40 års fødselsdag

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Del: