20 års bryllupsdag

20 års bryllupsdag

20-års bryllupsdag – Hvad hedder det? Og hvordan gør man dagen god?

Når man har været gift i 20 år, kan man fejre Porcelænsbryllup. Det er ikke en bryllupsdag, der markeres med en særlig fejring, som fx er gældende for kobber-, sølv- eller guldbryllup. Derfor er det op til hvert par at gøre op med sig selv, hvordan de ønsker at fejre deres bryllupsdag.

Det ændrer dog ikke på, at det er en dag, der er værd at fejre. Det er stort at have været gift i 20 år. Derfor er det bestemt også noget, der fortjener at blive fejret. Det er dog op til hvert par at vurdere, hvorvidt de har et ønske om at fejre det på egen hånd, eller de vil invitere gæster.

Hvordan kan man gøre lidt ekstra ud af dagen?

Ønsker I at gøre lidt ekstra ud af dagen? I så fald er der flere muligheder, der er værd at overveje. Det er bl.a. muligt at tage ud at spise på en lækker restaurant. Det er den løsning, der vælges af de fleste. Det er dog ikke alle, der mener, at det er nok. Derfor er der også andre, der gør en kende mere ud af det.

Det kan man fx gøre ved at tage på et wellnessophold, en lille ferie eller noget helt tredje. Der bør ikke herske tvivl om, at der er mange muligheder. Der er også mange, der blot ønsker at fejre dagen med deres familie eller venner, hvorfor de beslutter sig for at holde en fest.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

20 års bryllupsdag ideer

Del: