Vores guide:

15 års bryllupsdag

15 års bryllupsdag

15-års bryllupsdag – Hvad hedder det? Og hvordan gør man dagen god?

Det er ikke alle bryllupsdage, der fejres i lige stor stil. Det betyder dog ikke, at det ikke er værd at fejre disse bryllupsdage. Fx er en 15-års bryllupsdag ikke en bryllupsdag, der normalt fejres med en stor fest, som det fx gør sig gældende for kobber-, sølv- og guldbryllup. Der er dog ikke noget, der står i vejen for at gøre det.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan fejre dagen. Det kan du nemlig sagtens. At have været gift i hele 15 år er en bedrift, der er værd at fejre. Tøv derfor ikke med at gøre noget ud af at fejre dagen. Når du har været gift i 15 år, kan du nemlig fejre Krystalbryllup. Det er et navn, der lægger op til, at det skal fejres.

Hvordan fejrer man Krystal bryllup?

Der er ikke nogen faste traditioner, når man skal fejre et Krystalbryllup. Derfor er det op til hvert brudepar at vurdere, hvordan de ønsker at fejre deres store dage. Det er dog en dag, der er værd at fejre. Derfor er det også en fejring, der er værd at gøre lidt ekstra ud.

Det kan man gøre på flere måder. Mange vælger at tage ud på en lækker restaurant at spise, mens andre vil nyde dagen med familie og venner. Andre vælger derimod at tage på et wellnessophold e.l. Der er et væld af gode muligheder, hvorfor man blot skal vurdere, hvilken måde, man har lyst til at fejre sin bryllupsdag på.

navne bryllupsdage

Bryllupsdage

Liste med navne på bryllupsdage Der findes mange forskellige bryllupsdage. Derfor kan det være svært at holde styr på dem

Læs mere »

Del: